28/2-10

Kollar film med mamma på tv, på trean, vet tyvärr inte namnet på den. men handlar om ett bankrån och rånare som har gisslan. och så äter jag glass och nyponsoppa till det! (y)



muuums! hur gott som helst :)

28/2-10

jag orkar verkligen inte pluggga! hur segt som helst och hur krångliga frågor som helst...
och självklart ska det vara inlämnat imorgon.

ska göra varma mackor nu! med oboy till tror ja
vill bara vara hos simpan just nu<3



28/2-10

Har vart på tp med malin en stund idag :) trevligt eftersom det var längesen hon och jag träffades! haha köpte mig skorna som jag ville ha, 100 spänn tjuhu! köpte även en mössa :) nu är hemma och är skittrött typ..väntar på att mamma ska komma hem strax, lite hungrig faktiskt.

sitter och kollar på en hemsida: Http://Cocoo.se/
jätte fina armband, halsband m.m!



fastnade själv för denna!




mössan jag köpte,
bjuder verkligen på bilden..


Saknar min baby <3

28/2-10

ååh gillar inte att vakna tidigt, speciellt inte dagen innan skolan! men struntsamma.. skulle vilja åka till tp idag och kolla skor, någon som känner sig sugen att hänga med i detta väder? hehe idag ska jag även plugga, klart att man väljer att göra det sista dagen, inte bra..jobbigt känns det

finns något som heter bloggshoppen på blogg.se hemsida, jag har funderat på att testa på det. så man kan få lite gamla kläder sålda och tjäna lite pengar haha vad tror ni?

nej nu ska jag kolla vidare lite på datan, sedan göra mig frukost..
bbye




grattis till min lilla hauti som fyller 17år idag! <3

27/2-10

har precis fixat mig klart typ, väntar på att tiden ska gå lite så jag kan möta sabina och gå till jessie :) klantig som jag var tidigare så åkte jag ju hem från älskling, men när jag kliver av bussen vid mig så kommer jag på att jag inte har nycklarna på mig! utan dom ligger kvar hemma hos honom :( haha. men fick komma hem till sabina som tur var, fast åkte till slagsta och hämta nycklarna där hos mamma, jobbigt...

nu hinner jag inte sitta här mer.
har en klump i magen, känns inte alls bra:/
har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig




jag just nu


ska fixa min header också när jag orkar och känner för det..

27/2-10

Godmorgon :D sitter i soffan hos älskling med datan och kollar 16 and pregnant. Sjukt det vore att få barn när man är 16år, tjejen jag kollar på nu har liksom hoppat av skolan och vissa vänner får inte umgås med henne pga att hon är gravid? sjukt :o det är ju ens eget val.. men jag skulle iaf aldrig vilja skaffa barn nu och hoppa av skolan!

ska iaf åka hem vid ett tiden, sedan bara ta det lungt och så hemma tills jag ska hem till jesssie :) skoj. men nu ska jag äta frukost! macka + pucko, gott

hörs sen

27/2-10

Erika och samme drog för en liten stund sen. Det blev att kolla på ace ventura och baksmällan, båda är så jävla roliga och bra! så vi fick oss några skratt ikväll, hehee. blev att sitta här nu en snabbis, men ska snart krypa ner med älskling, skönt säger jag bara. man blir ju ganska trött utav att kolla på film..

hoppas att ni haft/har en bra kväll! natti natti

SOV GOTT



Vill ha denna stickade tröja från gina, i denna färg också.
så fin
blir nog det ända klädesplagg jag köper denna månad, här ska
det inte slösas!

AAH JAG MÅSTE ÄVEN BÖRJA PLUGGA NU NÅGON DAG,
men man orkar ju verkligen inte...

26/2-10

Hoppas att vi kommer kolla på Ace Ventura ikväll, ganska längesen man såg den och sjukt ROLIG är den också! haha. verkligen värd att se för er som inte sett den!



självklart är det Jim Carrey som spelar huvudrollen :D

26/2-10

TJENA! nu sitter jag äntligen vid datan för första gången idag! har vart på stan ända sen klockan tolv, först med mamma. vi lämnade tillbaka mina svarta converse liknande skor eftersom dom gått sönder efter bara någon vecka? dålig kvaliteee. så tog tillbaka pengarna, ska hitta några andra liknande :) (y) sedan gick jag med erikuz och jonsson tills klockan två då vi mötte jessie för att äta. Vi åt självklart på ming, supergott som vanligt! efter det så fortsatte vi att gå, haha trött man var då. köpte en plånbok från monki eftersom jag alltid har mina saker slarvigt överallt i fickorna! så passade bra.

nu är jag iaf hemma hos min baby, vi ska till affären om en stund och handla mat som vi ska göra i ordning. sedan kommer erika och samme hit då blir det väl film eller något :) och imorgon blir det att fira jessie!

hörs maybe later!

26/2-10



hur sött som helst med små babyconverse,
har bestämt att mina barn troligen kommer få ett par såna! haha

håller ni inte med? ;)


25/2-10



Jason Derulo - Watcha Say (Acoustic Version)
alltid en favorit! denna är nästan lite bättre än originalet.

25/2-10

sitter hemma hos baby och surar för jag förlorade budet på tradera, kunde fått mitt älskade mariokart, men NEJ. någon budade över i sista sekunden :(((( haha!

sitter även och funderar på piercing i tungan, skulle vilja ta. men frågan är ju om man vågar och får?! ni som har det kan ju gärna komentera och säga hur ni tyckte det kändes och om typ att tatuera eller pierca sig någon annanstans kankse gjorde ondare? vore snällt! :)


25/2-10

Har verkligen inte orkat/hunnit skriva idag..vet inte direkt vad jag ska skriva heller. vaknade upp hos älsklingen vid elva och åkte hem med bussen tolv, åt lite grann sedan gick jag till bollhuset och tränade, jobbigt! nu är jag bara hemma och är trött, vid åtta blir jag hämtad för att vi ska åka och kolla på en soffa åt simpan, heehe. hoppas på att den är fin och skön! efter det ska vi hem till mig igen.

Nu väntar jag på maten! grymt hungrig, mamma håller på med lasange, GOTT
sen har jag självklart lite efterrätt till efter maten (ovanligt)

känner att jag MÅSTE plugga också, ååh!
hejs



grattis till min kusin stoffe som fyller 17år idag också! <3

24/2-10

tjosan! har både tränat och varit på tp nu. träningen var ovanligt seg och jobbig idag, tiden rörde sig knappt. efter det fixa vi oss lite och drog oss mot stan för att byta buss och mötte upp erikuz. Köpte då inget på tuna park, men det gjorde dom andra två :) vi åt även pizza tjocka som vanligt! måste sluta nu med sånt, verkligen :s ;)

Nu sitter jag hos min baby, har bestämt att vi ska kolla på twilight :D
kanske hörs senare, får se. imorgon blir det att gå upp i skaplig tid iaf,
har träning igen!

bye



bjuder på denna..jag och sötnosen ;)

24/2-10

GODMORGON! ska strax äta frulle med älskling och mor min ;) sedan vidare på träning. JOBBIGT




GRATTIS JESSIE SOM FYLLER 17ÅR IDAG!
<3

23/2-10

Ligger i sängen med min älskling just nu, det bästa jag vet! Vi ska kolla en skräckfilm, Cabin Fever vet inte om den kommer vara bra eller inte, det visar sig. Någon som sett den?

Imorgon har jag träning klockan halv ett, blir TP efter det :)

sov gott !


23/2-10



Dagens låt: Jay Sean - Down (Chasing Pluto Remix)

23/2-10

TJO, precis vart på stan med erikuz idag igen! hon ville ha sällskap, så varför inte? Hittade mig ett par örhängen som jag fastna för och hårspännen, inget mer :) nu blire bara att ta det lungt tills jag och älskling ska hem till mig. Imorgon har jag träning klockan halv ett, skönt att det inte är på kvällen iaf. Efter det ska jag ner på stan ännu en gång med jonsson däremot ;) skoj<3

Nu ska jag kika runt lite till på datan sedan kolla the ugly truth, SEVÄRD ;)
pusssa



Örhängen från HM 29,50:-
ville inte vara med på bild, som ni ser fy

22/2-10

FAVORIT PROGRAM PÅ MTV! JÄVLANS BRA TYCKER JAG :)




värt att se, enligt mig!
roligt, sorligt, spännande m.m




22/2-10

Nu sitter jag hos älskling och ska äta kladdkaka som jag hade med mig! hur gott som helst
Jag har ingen favorit som jag gillar mest, det varierar hela tiden.
Vad gillar ni bäst för någon slags "paj" att äta? :)



några exempel, ni kankse har någon annan favorit?

22/2-10 favvo låtar just nu



One Republic - All the right moves



Black eyed peas - Meet Me Halfway



Sean Kingston - Face Drop

22/2-10

Hejsan! Inte hunnit skriva något idag, vaknade upp bredvid min älskling vid halv nio :o men vi somnade om till elva, skönt det! Gick då upp och tog mig ett bad och åt frukost. Drog ner på stan vid ett tiden, vi mötte erika och samme. Så jag gick vidare med erika och simon gick med samme, hihi :) Vi gick runt och kollade lite och hittade självklart lite saker. Vi åt även ming, grymt gott!! verkligen favvo maten! men måste sluta med sån mat, haha iaf några månader..men så svårt att motstå, det måste ni ju hålla med om!

När jag skulle hem så var det stopp i rondellen innan jag skulle hoppa av på min busshållsplats, TYPISKT. så bussen fick åka till skiftinge rondellen och vända sen in i årby och åka bort vid bollhuset och släppa av alla.. och jag hade självklart inte träningskläderna med mig så fick gå hem och hämta dom sen gå till bollhuset. jävla skit väder!! träningen gick väl skapligt bra, jag blir så lätt trött bara haha.

Nu sitter jag hemma och tare lungt, dricker cola! Ska ta bussen om en stund hem till min baby<3
SKÖNT med lov säger jag bara

kommer lite bilder nu på vad jag köpte idag :)



två tröjor från gina tricot 49:-/styck



Midjekjol från monki 25:-


 
Väska från stadium 399:-



Armband från HM 49,50:-
Örhängen från HM 29,50:-

21/2-10

Hejsan! Har inte haft orken till att skriva idag förrän nu :) vaknade av att solen sken jätte mycket, trodde även klockan var mycket. men nej den var bara nio som vanligt då typ :( har inte gjort mycket idag bara vart inne, som alla söndagar, vädret är ju inte det roligaste! gick från simon hem till mig, behövdes! så mycket som jag äter jämnt..men vart kladdkaka när vi kom hem till mig, ångesten nu haha!

imorgon ska jag ner på stan med erika och kolla runt lite, jag ska köpa en väska som jag velat ha länge också :) slänger upp en bild på den efter jag köpt den! (y)



Mina nya skor jag köpte igår! big foot jag vet
Converse från eurosko 699:-

20/2-10

Nu har jag varit på stan med mamma! Köpte mig ett par skor som ni får se på bild imorgon, nöjd är jag! Efter stan så åkte jag hem till älskling och vi gick till affären och handla lite. Ikväll blir det bara att ta det lugnt som vanligt :) blir nog att kolla melodifestivalen och sedan en film på trean halv tio ;) men nu ska älskling ha datan så,

vi hörsss puss

20/2-10

Har precis badat nu då, skönt! Bada är mycket skönare än att duscha enligt mig :) ska väl fixa mig lite sen kankse det blir stan en snabbis med mamma, kanske köper mig ett par leggings jag vill ha. sedan åker jag hem till älsklingen! Det är ju melodifestivalen ikväll, funderar om man kankse ska kolla på det? får övertala simon ;)
Vad ska ni alla andra göra ikväll?

är så grymt trött just nu, blir ju bara tröttare av att sitta här..hm
nej nu ska jag få lite gjort!

hejdå


20/2-10

HEJ! matchen var som sagt inställd idag, förstår ni inte varför så ser ni ju på vädret hur det är! gillar det inte. Men nu är jag i varje fall hemma, kom hem från älsklingen för en liten stund sen. Var ju tvungen att åka hem ifall det skulle bli match, men nu vart det inte det..Ska väl äta lite frukost snart med mamma, jätte hungrig! Sen ska jag ta mig ett långt bad sen vid tre/fyra tiden så blir jag hämtad för då ska jag älskling m.m åka runt och kolla lite i affärer. Vad som sker senare? det får vi se!



Måste säga grattis till erika som blir 18år idag också :D <3


19/2-10

Hejsan! Vaknade ganska tidigt idag även fast det var första dagen på lovet :( har svårt att sova länge nu för tiden. Men jag och älskling låg och lata oss till ungefär ett, halv två. Sedan tog vi en promenad till nyfors och skulle kolla i en affär efter mariokart till mitt nintendo (nörd) hehe men det är skit roligt!! Vi gick sedan till coop i sveaplan och därefter till min älskling. Härligt. idag blir det bara att ta det lugnt, har ju match imorgon troligen? beroende på vädret? Och simon lär ju sitta och hålla på med sin nya dator....hm bortskämd ;)! vad ska ni andra hitta på idag?



måste även säga GRATTIS till lina eklöv som fyller 17år idag :D
<3

pussHEJ

18/2-10

Kom hem för en liten stund sen från träningen, jobbigt vare som vanligt då.. :( men hade iaf något att se fram emot när jag kom hem, älskling såklart!! :) så nu har jag precis badat och ligger i sängen. Vi ska snart ut i köket och hämta våra semlor ;) tjocka! skönt att även veta att man inte har skola imorgon!

Så vad händer imorgon då? Blir nog bara att ta det lugnt, kankse ska till ikea, vem vet..
har ju match på lördag så, men kankse inte blir någon pga vädret.
GODNATT HÖRS IMORGON
puss



18/2-10



Humör:
trött & glad
Frisyr: lockigt med mössa
Klädsel: mjukis & tjocktröja
Planer: träffa älskling & träna
Klantigaste: tappa bort mobilen, som jag glömt i klassrummet
Lycka: att vi har LOV!
Låt: black eyed peas - meet me halfway

18/2-10


18/2-10

Hejsan! idag har jag vart i skolan, min längsta dag så är ganska trött nu :( men det härliga är att jag har lov nu! är ledig imorgon :) men har lite att jobba med under lovet också så, men det fixar sig. Just nu så sitter jag hemma, ska göra i ordning något att äta när mamma kommit hem med baguetter! mumsss. har träning halv åtta också, jobbigt :( den lär ju bli jobbig också..orkar inte. har match på lördag också, som jag helst skulle vilja hoppa över, men det går ju inte. man vill ju inte svika laget <3 jessie åker till finland och lina till usa hoppas dom kommer få det bra :D

nej nu vill jag att min älskling ska komma hit! choklad sugen är jag också, ovanligt?!
höres senareeee


17/2-10


17/2-10

Sitter i skolan just nu och har projekt, det går bra tycker jag :) fast lite långtråkigt att jobba med. Efter skolan ska jag ner på stan med erika, blir väl att kolla runt lite och hon skulle byta ett par tights. Kankse skulle möta min älskling också! Har träning halv sex, hoppas den inte blir lika jobbig som i måndags..men efter den ska jag iaf till simon och då blir det att kolla andra avenyn, det gillar vi!

vill bara ha lov nu! sista dagen imorgon, skööönt
jag skriver lite senare, hinner inte innan träningen tror ja.
pusss


16/2-10

Nu är jag hemma! var på elgiganten en snabbis, även rusta. vart bara godis inköpt, hm ;) efter det fick vi skjuts hem till mig, tog det lugnt men gick sedan ut och gick en sväng. var skönt faktiskt! Nu ska vi bara ta det lungt och kolla någon skräckis tror ja. måste göra klart min bild också :o

hörs imorgon!

bild på det jag köpte idag,



Tröja 49,50:- rea
Lack leggings 149:-

ginatricot

16/2-10

Sitter hemma hos min baby just nu! har vart en skön dag i skolan, gått snabbt och fick sluta tidigare. skönt.. efter skolan åkte jag, erika och emma ner på stan kollade bara inne i gina och jc :) köpte mina tights som jag ville ha plus en tröja som var på rean! slänger upp en bild senare :)

ska iväg snart till elgiganten älskligen ska kolla på ny data och skärm. efter det ska vi hem till mig, är jävligt hungrig så hoppas det finns något gott hemma (MAMMA)! ;)

hörs senare! puss

15/2-10 tankar



tänk er att förlora något som aldrig kommer gå att ersätta.
DU finns i mitt hjärta och i mina tankar varenda dag som går,
längtar tills den dag vi ses igen.

Känns så otroligt bra när jag drömmer om dig, det är så verkligt.
jag älskar dig pappa, utav hela mitt hjärta, föralltid!

<3

15/2-10

Inte hunnit skriva något idag, har vart i skolan och vid ett tiden så skulle jag ju vara på intervjun som skulle pågå i tre timmar :( men tiden gick snabbt, det slutade ca fyra och klockan halv fem hade vi träning, jobbigt säger jag bara :( men det gick helt okej! träningen var ganska jobbig, men det behövdes..måste säga att innan intervjun var jag och jonsson nervösa, men hetsa typ upp varandra på vägen dit :( men det var inte så farligt som jag trott!

måste göras:

1. börja träna på gym
2. börja springa i skogen
3. äta nyttigare

nu sitter jag hos min älskling, har duschat, ätit osv. SKÖNT
simon är ute och går, duktig som han är och här sitter jag och latar mig.
men jag orkar verkligen inte, inte efter denna dag.

imorgon är det en ny dag, slutar skapligt tidigt också.
måste då ner på stan och handla ett par tights/leggings jag vill ha!
bild kommer förmodligen upp senare :) men, vi hörs imorgon..

SOV GOTT, puss



mina bebisaaaar! ska mysa med dom nu


14/2-10

Idag vid ungefär två tiden så drog jag till sabina och var där en stund, sedan gick jag sabina och minna till willys och handlade lite gott! innan vi gick där ifrån handlade vi french hot dog, RIKTIG GOTT! gick tillbaka till sabina sedan, var där en liten stund. Gick hem och mötte simonbaby utanför och tills nu har vi bara tagit det lungt och mysit osv! <3

har även fixat lite tills imorgon, börjar bli nervös..
men det ska väl gå bra hoppas jag :) har ju jonsson
vid min sida trots allt, då funkar allt <3

SOV GOTT, det ska iaf jag och älskling göra!
pusss



jag och jonsson 08 <3


14/2-10

vaknade tidigt idag, som vanligt nu förtiden. kan verkligen inte sova längre än typ nio/halvtio :(( men har bara legat och degat i sängen, önskar att älskling kunde gjort det med mig! har nyss letat efter någon personlig sak som jag kan ha med mig till intervjun imorgon, sjukt nervös :/ jobbigt haha. men blir troligtvis ett foto! annars blir det bara att ta det lungt idag, det är ju söndag så! men älskling ska iaf komma sen, så det blir bra!

hörsss senare maybe, nu ska jag äta godis (hmmm) och spela lite (y) måste verkligen fixa MARIOKART till mig nintendo 64, någon mer än jag som tycker att det är grymt kul?!

bbbye



armbandet jag köpte igår, 39,50 :-
(dålig bild tagen med mobilen, ska försöka fixa min vanliga kamera)

14/2-10

Nu är det faktiskt alla ♥-dag, hoppas eran blir mysig, det ska min bli! fast än så länge har jag inte gått och lagt mig ännu..hehe var hos sandy vid halv sju till ca åtta, inte alls länge hade gärna vart kvar längre om jag hade kunnat, jätte kul att träffa er som var där! <3 åkte till simonbaby efteråt där även robert var, dom hade "lan" eller vad man ska kalla det ;D men jag blev inte kvar där så länge heller, eller tills nu då! mitt internet funkade inte där :( sURT! så nu sitter jag här hemma, men ska väl lägga mig snart, grymt trött!

glömde säga att jag var på stan på dagen med mamma, köpte mig ett armband, en tunika, en ny foundasion (stavning?) och läpp piercing i guld :) fick bli så.  jag hann även sola och så åt vi ming, lika gott som alltid!



slänger in en tråkig bild, kände för att inte visa ansiktet, fick liksom inte till någon okej bild.
tröjan jag köpte iaf och läpp piercingen vet jag inte riktigt om den syns att jag satt i? hm aja

NATTI NATTI ♥

13/2-10

var som sagt och kollade på farsan igår med älsklingen :D den var faktiskt bra, men inte jätte bra tycker jag :)
Efter bion så gick vi hem till mig och gjorde i ordning tacos, GOTT vare! Tog det bara lungt sedan och så somna vi ganska tidigt, skönt!

simon åker härifrån vid tolv idag :( får se vad jag kommer hitta på under dagen då, kankse åker ner på stan med mammsi :) senare ikväll ska jag till sandy, roooligt :D

vi hörs senare förhoppningsvis,
puSS

12/2-10

Åkte till stan efter skolan som sagt, åt mc donalds med erika och emma (tjocka) hehe. Hittade iaf present till sandy, hoppas att hon kommer gilla det! åkte hem till älsklingen efter och städa lite och så, sen gick vi hem till mig och nu sitter vi här, fast inte länge till för vi ska ta bussen ner på stan och kolla på farsan! När vi kommer hem till mig igen blir det tacos, MUMS

nej nu ska jag kolla upp när bussen går,
pusss



Vi i framtiden ;) NOT
usch haha


12/2-10

sitter i skolan och har engelska, passar därför på att skriva ;) haha. har matte prov idag, kommer gå sämst för mig :( suger verkligen i matte! Efter det ska jag ner på stan med erikuz hon ska hjälpa mig att hitta present till sandy :D sen ska jag träffa min baby, vi ska fixa lite sedan ska vi hem till mig och fixa tacos och så sen ner på stan och kolla på bio, mysigt! <3

hoppas på en bra dag! skriver senare,
pusss

11/2-10

Har funderat på att sätta i min piercing igen i läppen, men vet inte riktigt om jag bestämt mig..
skulle vilja ha en i guld isf,

Vad tycker ni?

11/2-10

Nu har jag precis kommit hem från skolan, min längsta dag idag, helt slut!
blir ingen träning för mig ikväll, känner mig inte helt friskt utan har lite ont i halsen och så.

Nu ska jag snart ner på stan och möta älsklingen, vi ska hämta ut biljetterna till farsan ;)!
Och måste säga att det är 19månader mellan mig och simon idag, tänk vad tiden går snabbt?
Men du ska veta att jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig! DU betyder så jävla mycket för mig <3

nej nu ska jag spela yatzy på blip en gång (skit kul) sen dra mig neråt!
vi höreees



jag och älskling i somras!



Farsan, hoppas på att den är bra!

11/2-10

GRATTIS SANDY ESSIEN, som fyller 18år idag :DDD <3



oldtimes, tyckte det var lite kul med en bild på oss tillsammans ;) haha
herregud!

10/2-10 uppdatering

Ligger hemma i sängen med min älskling, har precis ätit soppa och rostade mackor men simon åt såklart bara frukt hmmm haha :)

träningen gick väl sådär, som vanligt nuförtiden..
skönt med sovmorgon imorgon iaf, ska kolla andra avenyn snart. Så jävla bra!!

skriver inge mer idag, så godnatt! 






ÄLSKLING!!! love you


10/2-10

idag har vi haft projekt hela dagen i skolan, precis som förra onsdagen. tycker det är så himla krångligt och jobbigt på något sätt :( men nu har vi iaf vart ute och intervjuat, det fick bli ICA och BIK BOK. det gick bra (y)

kom precis hem nu, och är trött som vanligt..ska få i mig något att äta, sedan traska vidare mot bollhuset...
frågan är ju om man egentligen vill träna? man känner ju sig inte direkt sugen på det..

måste hitta en present till sandy tills på lördag också, hon fyller 18 så vad kan man köpa? LITE TIPS TACK,
är så dåligt på att hitta något bra :( och på fredag blir det bio med simonbaby, vi ska kolla på farsan. :D

men nej nu ska jag inte skriva mer, blir så lång tråkigt då höhö.
bye


MISS it <3

9/2-10 uppdatering

sitter hemma hos min älskling, som inte är hemma för tillfället..
han är så duktig och är ute och går medans jag sitter här? haha orkade inte gå med
innan han gick ut så kollade vi filmen Prinsessa, den var helt okej..rolig/små tråkig/sorlig.
Trodde den skulle vara bättre, faktiskt :)

nu orkar jag inte skriva mer, eller vet inte vad jag ska skriva mer. HEHE
inget bra på TV heller, vill att DH ska börja! hmm

jaja, sov gott det ska iaf jag göra ;)



Vill ha dessa hörlurar, tycker dom är så himla snyggga.
kankse ska köpa mig ett par, eller?

9/2-10

kom precis hem från skolan, hur trött som helst, som vanligt :/
vet inte riktigt vilket humör jag är på, inte så bra iaf :(

det är massa i skolan just nu, känns som att jag inte kommer bli klar med något..
grymt tråkigt inlägg men, ah som sagt, det är ju bara en början.

puss.

8/2-10

vet inte alls hur jag lyckats eller gjort något ens med min header. Inte ser det bra ut i varje fall! haha
Har faktiskt tänkt att börja blogga lite nu :) ska försöka göra mitt bästa! (kankse) orkar inte ändra på något på själva utseéndet just nu, det får se ut som det gör, sen när jag har orken så!

fick iaf ett mail idag där det stod att jag kommit in på intervju i parken zoo! kul, men nervöst..
inväntar min baby just nu, men innan ska jag ta ett bad. så vi hörs!
tråkigt att det inte är paradise längre.



lägger in en bild, inlägget såg så tråkigt ut ;D

RSS 2.0