31/3-10

Helt död efter träningen idag! Kommer ha grymt ont i kroppen, och jag som redan hade det innan...känns inte som jag mår bra heller, som att jag håller på bli sjuk. :( jaja. Ikväll har jag iaf kollat andra avenyn och det är lika bra som vanligt! fast så mycket man stör sig på!

Är sjukt trött också, blir att sova när som helst och prov har jag imorgon, ADMINISTRATION dessutom. har man pluggat? nej! får se till att göra det lite grann..

orkar inte skriva mer sov gott


30/3-10

Det var inget desperate housewife idag :( jävla skit!

30/3-10

hej! är grymt trött, orkar knappt skriva :( funderar på om jag ska ta mig ett bad innan jag ska åka hem till älsklingen, men frågan är ju om man orkar? Hade matte prov i skolan idag, och troligt nog så gick det bra :o lär ju iaf få G! inte högre Efter skolan så drog jag ner på stan med jessie och erika, vi "fikade/åt" lite och prata. Sedan åkte jag hem :) och nu sitter jag här..

Ska antingen idag eller imorgon lägga ut bilder på hörlurar som jag kankse vill köpa, men behöver råd ifrån er vilka ni tycker jag ska köpa..för jag har beslutsångest!

IDAG ÄR DET DH (y)

29/3-10



bip-test imorgon, ORKAR MAN?

29/3-10



Gillar denna låt med Akon:
Akon - Keep You Much Longer

29/3-10

träningen idag? har inget att säga om det..den sög, eller jag sög rättare sagt, hade inte en aning om vad jag höll på med och klantade och gjorde fel hela tiden..usch. Drog hem till sabina efter jag varit hemma och duschat, trevligt :) saknat henne. vi pratade och kollade topmodel 13 som började idag! vissa var ju helt sjuka och sa att det var jesus som gjorde så hon kom med och hon är med för jesus skull osv, haha!

Nu sitter jag hemma och har inte pluggat på matte provet, FY! hoppas jag lyckas ändå, detta kapitel är iaf lättare än vad dom senaste varit :)


så vem ska man heja på då? en cool grej är att denna
säsong så får man inte vara längre än 1.70 cm!

29/3-10

tjosan, vakna upp hos älskling idag då. drog till skolan och hade turismen prov, det gick bra tror jag :) fick även reda på min novell som jag gjort i svenskan, starkt VG :) tur det! åkte ner på stan efter för att byta ett linne sen bar det hemåt direkt.. nu ska jag snart äta lite sedan dra mig mot bollhuset, inte alls på humör för att träna :(

ikväll börjar nya top model, ska man se det? eller fortsätta kolla håkans bar? det är frågan....;)


la ju upp denna bild igår? eller förrgår haha bra minne.
men denna bild var tydligen bara dataskriven text.

detta är det riktiga märket som jag skulle vilja
tatuera in, vad tror ni? :)

28/3-10

Idag blir det att plugga som fan, har tursimen prov imorgon och det är inte alltid det lättaste, vill ju få bra på detta eftersom jag fick bra på det förra.. jaja bara att kämpa på! har även matteprov och administrationsprov..


28/3-10

Som vissa vet så har jag en tatuering på handleden (bild kommer nedan) men jag funderar på att utveckla den, eller utvecka och utveckla..vill göra någon mer betydelse med den och därför har jag tänkt att tatuera in två kina tecken under som blir jämn med texten.





har tänkt mig dessa, som betyder: saknar dig
eller har ni något annat bra förslag?

så svårt att hitta kinateckens betydelse, är inte ens säker på om dessa är de rätta som betyder "saknar dig".
hjälp mig med förslag!

27/3-10





lyssnar på dessa just nu!

27/3-10

NÅGOT JAG SER FRAM EMOT:

Blir kryssning på påsklovet den 7april med hauta jonsson mamma moster & annis! riktigt kul :)



åker med birka paradise! längtar :D

27/3-10

Har inte orkat skrivit något (som vanligt?) igår var jag iaf på stan med mamma, vi åt ming och shoppade lite som bl.a: leggings,strumpbyxor,linne och så. Efter det så drog jag hem och tog det lungt, cyklade till älsklingen senare! Vi hyrde film och handlade gott :) och idag vaknade jag grymt tidigt pga katterna! Sen när man väl går upp så går dom och lägger sig, HM..aja

skriver om ett tag igen!
PÖSS


26/3-10

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


24/3-10

Har en komentar om matchen och det är bara: FAN!

har precis duschat och är inte på bästa humör, mamma håller på göra varma mackor till mig..blir oboy till det? Ska även kolla andra avenyn! måste även plugga till teatern imorgon, oh orkar inte..kommer läsa från pappret känns det som just nu. 
saknar baby

Tre positiva saker idag:
Solade
Sökte sommarjobb
Gick bra på provet

skriver inge mer idag!


24/3-10

TIPS: bli medlem på Http://gratisbio.se/ och samla poäng till presentkort, biocheckar eller kankse prenumera på tidningar.
Hur enkelt och bra som helst!

Bli gärna medlem genom denna länk och få dina startpoäng utav mig! :)
http://gratisbio.se/?RecruiterID=179139


24/3-10

Har precis gjort datakunskapsprov som gick skapligt bra :)! har lunch nu om 5min, hoppas det är någon god mat idag! Efter skolan ska jag sola med emma!



Och ikväll klockan 19.15 är det match mot katrineholm!
Dom tar vi :)!


23/3-10



blir att kolla detta nu, det är faktiskt ett ganska roligt program!
man märker ju om dom går efter utseènde eller personlighet :) höhö

kanal5 nu!

23/3-10

hatar när inlägget försvinner som man nyss skrivit!! åh, tredje gången jag skriver nu!

vet att jag är väldigt seg med mitt bloggande, förlåt för det. Men idag har jag varit i skolan som vanligt, hade prov som gick bra för mig hoppas jag! känns så iaf :) har även teater som vi hållt på med nu i över en vecka, gillar det inte.. vi ska spela upp en scen från svensson svensson inför klassen på torsdag med repliker osv..usch

ska snart sätta mig framför tvn och plugga lite datakunskap, har prov imorgon. ska även invänta älsklingen och desperate housewife som är klockan 21.00 på kanal 5 - GILLA


21/3-10

Tycker dessa jeans var ganska snygga, men skulle de passa på en? brukar ju inte ha lite jeans som är mer pösaktiga, men fastnade för dessa. hmm



Http://modegallerian.se/ < massvis med fina kläder

21/3-10

tjosan har inte haft lusten att skriva och är egentligen inte så sugen på det nu heller :/ åkte ifrån älskling imorse, väldigt jobbigt vare för katterna var det nog jag såg för sista gången kankse :( usch.. åkte hem till sabina då där jessie även var, vi tog det bara lugnt åt där osv. sen nu är jag hemma och ska ta mig ett bad! vet inte om jag skriver mer idag? blir iaf att kolla WIPE OUT och BALLAR AV STÅL :)


<3 GAMMAL

19/3-10

Drar iväg snart för att fira emma och erika! tjuhu!
hoppas på en toppenkväll!

du vet att jag älskar dig

18/3-10



18/3-10

kom precis hem från en ganska jobbig träning, den var ändå ganska rolig idag..men kommer ha träningsvärk imorgon kan jag lova :( hehe..nu ska jag snart duscha, sen blir det nästan att krypa ner direkt, ensam.. gillar jag inte utan dig :(

imorgon blir det bara skolan i 2 timmar som varje fredag, skönt säger jag bara! åker då direkt till lager 157 som jag sagt. men åker gör jag med mamma, mormor och moster :) trevligt
på kvällen blir det att fira erika och emma, blir skoj hoppas jag!

Mycket tankar i mitt huvud just nu..
inge kul att läsa vissa saker..utan att veta

18/3-10

Vart i skolan idag som vanligt, inget speciellt som hänt förutom att skolan typ "läcker" fullt med vatten och så typ taket riskerar att rasa in, som jag fattar det? men jaja.. slutade tidigare idag, halv tre iställe för fyra. åkte till ÖB då och mötte upp mamma, handlade lite och sedan hem till mormor :) kom precis hem därifrån så nu ska jag göra i ordning något att äta osv sen vidare till bollhuset för träning..

imorgon blir det lager 157 och köpa mina älskade hörlurar, hoppas det finns i färgen jag vill ha!

hörs senare maybe, slutar träningen nio, gillar det inte
I think about you all the time

17/3-10



hoppas ni kommer göra det, jag kommer nog inte göra det

17/3-10

Skulle sitta så jävla bra med massage nu!!
måste lägga pengar på att gå till en massör någon gång.. (stavning?)
eller betala lisa så hon får massera mig :)! haha gud så skönt


(y)

17/3-10

träningen gick sådär, har så ont på vänster sidan av magen, lungorna typ..
jätte öm och svullen
:( provet idag? gick helt okej, ett G har jag nog iaf!

håller på kolla andra avenyn nu, hur bra som helst!





det känns inte okej

17/3-10

TIPS
vill du tjäna pengar på din blogg?

Kolla in Http://bloggpartner.se/

Kul att jag fick stå och vänta i en halvtimme på bussen idag!
mina tår frös till is...

måste plugga till provet nu! hejdå

16/3-10

kom hem för en stund sen, solade på stan hur skönt som helst och behövdes verkligen! nu sitter jag bara hemma och väntar på att tiden ska gå. pluggar även lite också, men måste göra det mer ikväll.. känner att jag inte riktigt har koll på det där..svårt är det.

akropolis om ett tag också :)


16/3-10


köpte denna tröja igår! jätte nöjd :)
bara 100kr


(orkar inte ta kort själv, sitter i skolan, haha)

16/3-10

Heeejsan, har inte orkat skriva något hehe sorry. men just nu sitter jag i skolan, har engelska, fast är klar med det man ska vara klar med.. så har inget att göra utan sitter här och nördar! Har prov imorgon som måste tas hem och pluggas på till! längtar tills ikväll för då ska jag ut och äta på akropolis med simon, hans mamma och pappa, trevligt och GOTT. Efter det ska vi hem till hans mamma en stund sedan ska vi till mig och då blir det desperate housewife :)

både älskling och sabina fyller år idag, simon blir 19år och sabina 18år! gratttis till er
:) <3

13/3-10


13/3-10


Jason Derulo - In my head
(y)

13/3-10

mina älsklingar!!







;)

13/3-10

orkade inte skriva mer igår, haha förlåt. Men var på stan med mamma som sagt, åt god mat och gick runt och kollade lite grann. köpte mig tre par nagellack :) gick hem efter det, och senare mötte jag min älskling vi gick till affären och sen till mig och åt :D myste hela kvällen<3

vaknade typ för en 20min sen bredvid älsklingen! idag ska vi ta det lungt och göra mat, även vara med ellis och bönan tror ja? :) och även kolla melodifestivalen hoppas jag? ;) har ju match imorgon, två stycken i norrköping, vi tar dom tjejer!


blev dessa färger :)

12/3-10

GODMORGON :) vaknade tidigare än vad jag skulle idag, så hann sätta mig här vi datorn en snabbis. Idag börjar jag nio och slutar elva, min skönaste dag!! Efter skolan ska jag och mamma gå på stan och även äta :D jag får välja, vad tror ni det blir? ;) haha ska hem efter och vänta på älsklingen som kommer senare! <3

skriver efter jag varit på stan osv..
vi hörsss

11/3-10

hann/orkade inte skriva igår efter matchen. vi förlorade, men tyckte ändå vi spelade jätte bra :)! åkte hem till älsklingen och sov också, tack äntligen. idag har jag bara vart i skolan, haft jätte ont i magen och huvudet :( inte skoj. kom precis hem för en stund sen, har provat spela mariokart då, kuuul :D haha töntig man är

Idag är det även 20 månader mellan mig och älsklingen, tänk vad snabbt tiden går!
JAG ÄLSKAR DIG och det vet du! du är den bästa! <3


10/3-10

lite seg med bloggandet! men vi hörs lite senare, ska skriva då. har samling snart, sedan match. KOM IGEN NU TJEJER!


gammal bild

9/3-10

Nu har jag kollat på desperate housewife!! älskart :) blir att plugga lite till, som jag knappt gjort men är det prov så är det. hoppas att jag lyckas bra med det iaf! önska mig lycka till. orkar inte skriva något mer idag, ska borsta tänderna sen krypa ner..

I hate to sleep without you


9/3-10

Måste lägga upp en bild på min klocka som jag fick utav min älskling i julklapp, längesen jag vet! men älskar den och tycker att den är så himla snygg :) andvänder den i princip varenda dag<3




skulle kunna tänka mig den i fler färger!

9/3-10


9/3-10

HEJ, vart i skolan idag som vanligt..hehe Efter skolan åkte jag ner på stan med erikuzz och kollade lite snabbt och åt, tjocka som vanligt?! åkte hem direkt efter det och varit hemma sen dess. läskigt att hela spegeln i hallen hade ramlat när jag kom hem, helt trasig var den. och när mamma var på den där grejen så sa dom ju att det var någon som sökte henne och bankade i väggen? hmm, undra om den var arg

Nu ska jag göra något gott att äta, nämner alltid nåt att äta i mina inlägg typ tjock eller..nej men det är DH ikväll, äntligen, så jobbigt att behöva vänta en vecka, men det är de värt ;) och imorgon har jag näthandelsprov så måste plugga på det!! måste!

vi höress
miss you

8/3-10

Svenska hollywoodfruar alltså, inga komentarer, eller en kankseMaria Montazami diggar jag mest! " Utan mitt läppstift känner jag mig, naken, exposed, rädd.." hahah även med i hamburgar reklamen. och hennes tofsar, för er som kollade på programmet, haha.

Nej det är en dag imorgon också!


8/3-10

Seriöst, sitter och dricker cola just nu och vad vore man utan det liksom? det är så jävla gott!! Tänk om de en dag skulle säga att coca cola företaget har gått i konkurs, vad hade man gjort då? det är något som bara inte kan hända! skulle då söka mig till varenda affär och köpa upp allt som fanns:( HAHA 

Coca cola är det mest kända varumärket i hela världen! tack till han som kom på det!

vilken är eran favorit läsk?
min vet ni nog redan!


mums!!

8/3-10

har precis tränat, gick inte precis bra om jag får säga det själv..åh. är verkligen inte på humör:( blir att duscha nu och sedan sätta mig framför tvn med mamma och äta massa gott. Ikväll är det premiär på nya Svenska Hollywoodfruar, hoppas att det kommer att vara bra och roligt. Synd att anna anka inte är med lika mycket, hon var så sjuk så det vart roligt! riktigt bortskämda människor som bara tänker på sig själva!

Vad tycker ni om programmet? :D

Inga läxor heller, som jag minns det iaf? SKÖNT det..
hejdå


hoppas på att det är bra nu då!


8/3-10

tjosan, kom typ precis hem, har hunnit äta mackor och druckit min älskade pucko! har träning vid halv fem, känns som att det var jätte länge sen, haha. Har match på onsdag också, hur ska det gå? jo vi ska vinna såklart!! Hann klart med min novell idag, precis i sista sekunden. kändes som att jag stressa igenom den så nu suger den, hm. nej nu ska jag kolla runt lite till på datan sen måste jag gå!

hoppas verkligen att min baby kommer idag<3

min blogg är jäkligt tråkig måste jag säga heheee
hejs


 
miss it

7/3-10



frågan är ju, hur det ska gå med min novell?!
hmm

7/3-10

Någonstans jag verkligen skulle vilja åka utomlands till är thailand!
Ett mål i livet! gud vad kul och skönt det skulle vara!!



vill utomlands nu nu nu!

7/3-10

Hejsan, segt bloggande jag vet..har inte haft tiden eller lusten.

fredags: Åt ming med några i klassen,  gick sedan runt lite på stan och kollade, klippte mig även! Efter det åkte jag hem till älsklingen, vi hade myskväll! <3

lördags: Åkte hem, kollade på match vid fyra tiden. Jätte spännande var det! men jag och jonsson åkte lite tidigare fick då veta att de förlorade :( synd..väl hemma hos jonsson fixade vi oss och drog sedan till hauti för att fira henne, bjöds på super god mat och efterätt! Vart att dricka och köra lite lekar/spel. Väldigt trevligt var det :)! tog sedan bussen hem till älsklingen, mysss<3

idag: sitter hemma just nu, har pluggat lite grann.. måste verkligen göra klart novellen :/ hoppas att jag hinner klart med den. Mamma håller även på med potatisgratäng, kyckling och bearniesås just nu, GOTT ska det bli.

Hej då

4/3-10

tjosan, har gått längsta dagen i skolan idag :( så segt..men gick ganska snabbt ändåså :) efter skolan så drog jag erika michelle och emma ner på stan, åt mcdonalds..(hmmm) sedan solade jag och emma, äntligen behövdes verkligen. Gick hem efter det, mamma åkte buss samtidigt som jag gick hem och jag kom ändå före henne, haha. Vi gick till mormor (v) var där en stund, sen nu är jag hemma. Ska vräka i mig typ wierner bröd snart (stavning) och lite pucko! höhö tjock måste sluta som jag alltid säger men.

imorgon är det kortaste dagen i skolan, blir att äta ming efter och sedan vara med min baby!! vi ska nog på bio, den nya filmen som kommit, percy jackson - kampen om åskviggen



typ harry potter liknande, men sånt gillar jag! haha


3/3-10

Måste göras denna vecka

  • Klippa mig!
  • Sola! är en riktig blekfis
  • Göra klart min novell!
  • Äta ming!
  • Köpa present!

Mamma kom precis hem, hon har berättat lite om hur det gick!
våra grannar bankar ju skit mycket om dagarna/kvällarna och
hon berättade för mamma att det inte bara är dom som bankar,
utan att det är någon som vill ha kontakt med henne. fattar inte
hur dom kan veta vissa saker alltså.. jag ska med nästa gång!



skulle gärna vilja kunna få kontakt med pappa.
saknar dig mest


3/3-10

tjosan, nu är jag hemma igen! skönt säger jag bara. träningen var inte så pass jobbig som den brukar vara he-he. jag och jonsson fick reda på att vi inte behövde vara med på USM, yesss. Och imorgon blir det ingen träning heller, vi behövde inte så kankse var bäst att hoppa över den och få lite plugg gjort.

Glömde säga i förra inlägget att jag hade redovisning idag, usch gillar det inte och vet inte alls hur det gick faktiskt. Men tror det gick skapligt bra för min grupp, hehe.

Nu ska jag hälla upp badvatten och se till att jag får lite i magen, men vad är man sugen på? hmm ska även vänta in mamma så vi kan kolla andra avenyn! hon är på någon grejs med min moster där man typ kan tala med dom döda eller något tror jag, läskigt..men skulle vilja testa på det.

hejjs


3/3-10

HEJ! har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid :)! men nu är jag hemma och ska alldeles snart dra till bollhuset för att träna, vet egentligen inte om jag har lust med det..

Var hos tandläkaren idag också, för att få besked om jag ska få tandställning eller inte. Jag ville så gärna ha det eftersom mina tänder är så grymt fula.. Men det blev inte så, skulle behöva dra ut fyra tänder och krångla massvis för att kunna få mina tänder raka som jag vill ha dom :/ inte värt det!

Skriver efter min träning igen! ikväll är det andra avenyn, det gillar vi!
Sov även hos älsklingen igår, äntligen säger jag bara :) love you<3


bye

1/3-10

är inte direkt på det där bra och glada humöret.
känner mig mer lite nere och ledsen..

känns inte okej,
ska sova nu godnatt


1/3-10

Sitter i soffan och kollar på outsiders som går på tv, tjejer som är 14år och är/har fått barn. tycker det vore så läskigt att få barn i en sån ålder :o det vore som att jag skulle fått barn för tre år sen liksom, sjukt. Men en utav tjejerna har gått i skolan ändå, klarat av nian och haft barnet med sig ibland. Och gymnasiet ska hon gå och då ha sitt barn på dagis. hon verkar ändå ha det bra och lätt oavsett om hon har barn i en sån tidig ålder.

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad, skönt tycker jag! gillar mer att bada än att duscha, konstigt nog. har säkert nämnt det förut? sen ska jag nog göra nyponsoppa och vanilj glass, favoriten! funderar på om man kankse ska ladda ner någon film också? eller kolla om det går något bra på tv..imorgon börjar iaf desperate housewife!!! och på onsdag börjar andra avenyn igen, super.

tänker på dig älskling, hela tiden (`v´)


1/3-10

Sitter i skolan, segt! datan är också sjukt seg..vi har faktiskt redan slutat, en lektion imorse vart inställd så vi bytte sista lektionen dit. men jag sitter kvar eftersom jag ska vänta på erika som har utvecklingssamtal. Behöver även skriva lite på min svenska novell, den ska vara klar nästa måndag! Sedan ska jag, emma och erika ner på stan en stund, äta kankse jag ska får se. Har ju träning halv fem så, jobbigt :( saknar min älskling också!

är verkligen trött och det är bara första dagen i skolan, men det är ju lov om typ fyra veckor igen så! haha

Skriver igen senare, pUSShej

RSS 2.0