25/2-10

sitter hemma hos baby och surar för jag förlorade budet på tradera, kunde fått mitt älskade mariokart, men NEJ. någon budade över i sista sekunden :(((( haha!

sitter även och funderar på piercing i tungan, skulle vilja ta. men frågan är ju om man vågar och får?! ni som har det kan ju gärna komentera och säga hur ni tyckte det kändes och om typ att tatuera eller pierca sig någon annanstans kankse gjorde ondare? vore snällt! :)


Kommentarer
Postat av: miiiggggg

Haha det går inte att jämföra percing och tatuering. Tungan är typ stället som gör minst ont att ta i. Det är läkningen som är ett helvete och man kan inte äta vanligt på en vecka. Men annars är det bara jobbigt i tre dagar och sen blir det bättre. Så ta hål i tungan! :) när det är gjort är det gjort så du behöver inte vara rädd att "när dom tar hålet ;D"

2010-02-25 @ 23:02:29
URL: http://kvackanka.webblogg.se/
Postat av: sandyliciouzz

det är så värt det! asså smärtan håller i sig i kanske 3 dagar och det är inte värsta smärtan heller utan det känns som att vara sjuk och ha typ ont i halsen. myyyycket ondare att tatuera sig eller pierca sig i läppen. naveln kändes ju inte heller men tungan är ändå lindrigare så gör det! det är så snyggt ju :D

2010-02-26 @ 17:08:20
URL: http://sandyessien.blogg.se/
Postat av: simon

jag tycker itne du ska pierca dig i tungan!<3

2010-02-27 @ 17:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0